Jag hade inte älskat dig färdigt än

Efter massa gråt och långa kyssar la jag mig på ditt bröst och lyssnade på ditt hjärta. Hjärtat som inte slog för mig längre. Jag kramade mig hårt mot din kropp. Försökte känna så mycket av dig som möjligt av den korta stunden jag hade dig kvar. Jag hade inte älskat dig färdigt än. Inte alls. Jag var fortfarande lika kär som den dagen då jag förstod att jag var kär i dig. Det var nio månader sedan på dagen. Vi kramade varandra så hårt att det kändes som jag skulle gå sönder. Jag hade aldrig känt en sådan stark ilning av smärta i hjärtat i hela mitt liv. Allt var så himla himla sorgligt.

"När ska vi sluta kyssas, när ska vi sluta kramas, när ska vi sluta bete oss som vi fortfarande är tillsammans?"
"Imorgon när jag går här ifrån."

Efter ännu fler långa kyssar och kramar somnade jag tillslut på ditt bröst. Även fast du inte var min längre kände jag mig trygg i dina armar. Morgonen därpå när du stängde dörren bakom dig blev den sorgligaste och ensamaste alla-hjärtans-dag i mitt liv.

Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket


T-shirt Zara / jeans Gina Tricot / jacka H&M / kängor Parkwest.

Tänkte ut en dialog mellan oss och allt


Spetsskjorta Gina Tricot / sjal H&M / jeans Gina Tricot

Kär

Att ligga bredvid varandra i flera timmar utan att det blir tråkigt. Att gå hand i hand till affären för att köpa godis. Att vakna mitt i natten och le för man känner sig så trygg. Att känns så mycket i hjärtat att man börjar gråta. Att skratta så mycket att man tappar tandborsten ur munnen när man borstar tänderna. Att titta på film och känna sig liten i hans famn. Att bråka och bli förstörd för sedan bli sams och överlycklig.

Att vara kär.

New

Gina tricot

Instagram

Har börjat använda instagram! Ni hittar mig på: hypeandlost

Puss

111006
Idag har jag varit på Rimbomarknad!

<3

Femte oktober

Onsdag och jag försöker skriva klart det jag ligger efter med i skolan men det slutar med att jag bara skriver massa annat. Brukar vara så. Är alltid så. Är rädd för kärleken samtidigt som jag är kär. Skevt.

fred

RSS 2.0