Juni 2011

Skolavslutning på ängsan, badat i rimbo, grillat massor, suttit vid valsjön om kvällarna och blivit myggbiten, haft mysiga filmkvällar med tjejorna, varit en vecka i Halmstad med finaste, firat midsommar, tagit ut tandställningen. En himla himla himla fin månad helt enkelt.

But all that I know is im breathing

Klänning H&M, converse.

Midsommar

Firade midsommar i Halmstad. Micke och jag gjorde våra egna kransar och åt glass och så. Fint.

Kärlek

110622

Spenderar veckan i Halmstad med familj och Micke. Cyklar runt, äter jordgubbar, spelar kort, kollar på film, somnar i älsklings famn, lyssnar på regnet om natten. Sommarlov och så.

Fred

Om ett trasigt hjärta

I början kändes det inte så hemskt. Kanske för att du grät lika mycket som jag och att du fortfarande skrev att du saknade och älskade mig. Det var dem orden jag levde på. Dina sms om kvällarna var det mest värdefulla jag hade. Det var dem jag tittade på innan jag skulle sova, för att kunna sova.

Men sen blev det värre. Då sömnlösa nätter blev till dagar utan några sms från dig. Jag förstod att du hade slutat höra av dig och när jag ringde sa du att jag skulle gå vidare. Jag hatade dig då. Verkligen h-a-t-a-d-e. Men det var bara för att jag älskade dig så obeskrivligt mycket.

Varje gång jag mötte dig i skolkorridoren kändes som att få ett knivhugg i hjärtat. Från att gå från att vara så nära till att bara säga ett enkelt "hej" gjorde så ont. En dag då smärtan i mitt hjärta gjorde alldeles för ont smsade jag dig och frågade om vi kunde träffas i skolan och prata. Vi träffades. Jag tog dina händer och placerade dem runt min midja och lutade mitt ansikte mot din bröstkorg, så som vi alltid stod förut. Men även fast du höll om mig fanns inte värmen där och du släppte mig snabbt. Jag höll kvar mitt ansikte mot din bröstkorg bara för att höra om det fanns något där. Något som fortfarande slog för mig. Men även fast jag lyssnade noga fanns inget där. Din förut starka värme till mig var borta. Helt. Jag sa att jag mådde dåligt och du svarade "men vad ska jag göra då". Jag svarade att jag inte visste och du gick iväg till din buss. Jag har nog aldrig känt mig så ensam förut även fast skolkorridoren var fylld av människor. Men det var lite då jag förstod. Du var inte min längre.

Jag åkte hem och grät. Grät och grät och grät. Lyssnade på längesen med Lasse Berghagen och hatade allt. Jag avskydde din tröja som hängde i min garderob men som jag ändå hade jag mig varje kväll. Jag ville inte tvätta den eftersom jag inbillade mig att den fortfarande luktade dig.

En dag kändes som en månad och en månad kändes som ett år. Jag andades men jag levde inte. Inte alls. En månad gick och du var det enda jag kunde tänka på. Men på något sätt visste jag att det skulle bli vi igen och på något sätt blev det så tillslut...

Känns lite som jag har fått ett nytt hjärta som slår i takt med mitt gamla.

110616

Så himla fint med sommarlov.

Ett år med finaste

Jag älskar dig <3

Måndag

Igår åkte jag och tjejerna in till stan och handlade kläder och fikade. Träffade sen Micke i Norrtälje där vi firade vår ettårsdag. Vi delade på en inte så god kebabtallrik på en inte så fin restaurang. Men det var rätt fint ändå.

Kärlek

Söndag

I söndags träffade jag tjejerna och myste vid Valsjön.

Fred

If only a heart could be as white as snow

Byxdress H&M, converse.

110612

Igår lagade Micke och jag klyftpotatis och goda biffar med fetaost och soltorkade tomater. Mysigt och så. Snart ska jag träffa Johanna och Julia och gå till valsjön och sätta oss med något gott att äta. Älskar sommar nästan lite för mycket.

Kärlek

110611

Idag har jag solat och badat med bästa Micke.

<3

110609

Ska snart träffa Johanna och åka in till Täby och leta efter lite sommarkläder.

Kärlek

Helgen

Spenderade helgen i Rimbo. Myste med Micke, badade för första gången i år, killarna snaggade sig, Jonas vaxade magen. Trivs väldigt väldigt bra.
<3

110607

Sommarlov med stort S! Åt lunch med tjejerna i stan och ikväll ska vi till Ängsan.

Puss!

I met you once and I'd fallen for your notions

Blus H&M, kjol H&M, converse.

110603

Har mest läst tidningar i solen hela dagen. Träffade killarna med hatt en stund också. Trevligt och så.

Puss&kram

Onsdag

Igår åkte jag till stan med Patrik, promenerade runt, pratade i en park och åt piggelin. Kom hem och träffade finaste mormor och morfar, grillade och satt i växthuset och pratade. Senare kom Micke, vi satte oss vid valsjön och myste. Fin dag och så.

Fred&kärlek

Maj 2011

Lycka, glädje, kärlek, svek, mysiga promenader, sol, Malins student, betyg, fin vänskap, biokväll, Veronica Maggio.

110602

Pratar om kärlek med mormor. Mormor och morfar gifte sig och fick barn när de var 18 år och har nu varit tillsammans i 53 år. Jag frågade mormor om hon fortfarande är lika kär i morfar.

"Jag är mer kär nu än vad jag var när jag gifte mig."

Väldigt vackert sagt.
<3

RSS 2.0