Tjugonionde juni.

 
 
 
 
Veckan i Haverdal var mysig. Det där med sovmorgonar och stora frukostar är så himla underbart och underskattat. På måndag börjar jag jobba igen och det känns faktiskt roligt. Ikväll ska jag till bästa Johanna för att bara kolla på film, prata massa och dricka te. Längtar.
 
<3

Haverdal.

 
 
 
 
 
 
 
Är en vecka i Haverdal med familjen och Micke. Det regnar och är kallt för det mesta med vi har det mysigt ändå. Vi äter stora frukostar, spelar vändtia, kollar på fotboll, dricker te, handlar kläder i Halmstad, kollar på film och sover i en liten stuga där vi värmer våra frysna kroppar mot varandra och lyssnar på regnet som smattrar stillsamt mot taket.
 
<3

Sjuttonde juni.

Jag har fått jobb! I framtiden kommer jag stiga upp vid halv fem varje morgon för att sedan åka in till Karlavägen och jobba på ett café/catering. Känns så himla bra att börja jobba!

Kärlek

Studenten

Första bilden är Emelies, de andra har min syster Hanna fotat.

Jag kommer sakna gymnasiet så otroligt mycket. Täby enskilda gymnasium har verkligen varit en underbar skola och har gett mig så himla många fina minnen. De här tre åren har varit de bästa i mitt liv och det känns så himla sjukt att jag har tagit studenten. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel som än så länge är helt oskrivet men som jag hoppas blir ännu bättre än det tidigare.

<3

Sjunde juni.

Idag gick vi upp alldeles för sent och åt en söndagsfrukost även fast det bara är torsdag. Känslan av att ha tagit studenten och bara kunna njuta är så himla underbar. Jag är lycklig.

Kärlek/M

RSS 2.0