Mars 2011

Lite sådär såg mars ut.

Michael


topshop

Topshop

110328

I lördags var det fest för Anton som fyllde 18. I söndags var det mys i Gamla stan. Fint med kontraster. Fint med helg. Nu är det måndag och tillbaka till verkligheten. Ganska fint det med.

kärlek

Jeffrey Campbell

H&M, Jeffrey Campbell

Anton Corbijn

Jennifer by me

Några bilder från fotolektionen i skolan då vi skulle inspireras av fotografen Anton Corbijn.

110325

Ph: Jennifer

Jag och Johanna idag på italienskan. Och vet ni vad? Nu är det fredag. Underbart.

Fred

Jag sökte dig och fann mitt hjärta







Jag vill ha hela dig, för alltid.
Du och jag, varje dag.

The notebook måste vara den vackraste film som finns. Så himla fin. Kärlek påriktigt. Underbart.

110324

Fred & kärlek

110322

Älskar känslan då snön smälter. Då man kan ha skinnjacka utan att frysa. Då solen lyser in genom fönstret på morgonen. Dä nästan alla har vita converse. Då allt känns så mycket vackrare än förut.

Vår med stort V.

Spets

Måndag och ny vecka. Alldeles för många tankar samlade i ett för trångt utrymme.
<3

110320

Söndag.

The world will never ever be the same

Jacka H&M, klänning Bik Bok, sjal Lindex, kängor Ten Points.

Nude beige

weheartit.com

Hon var trött på att ha ont

Nu var hon trött på alla tårar som rann ner från hennes kinder om natten. Hon var trött på den smärta varje hjärtslag gav henne. Hon var trött på att ha ont. Hon hade slutat att tänka på honom varje sekund. Hon hade slutat hoppas på att varje sms hon fick skulle vara från honom. Det kändes som hennes hjärta hade växt sig lite starkare och att hon klarade att andas utan honom. Hon hade till och med börjat fundera på att låta sitt hjärta beröras av någon annan fin kille. Hon hade förstått att deras saga inte skulle få ett lyckligt slut. Princessan skulle inte få sin drömprins. Hon hade gjort det hon aldrig trodde hon skulle göra. Hon hade gått vidare.

Nu ville hon bara andas. Leva. Med ett hjärta kanske tusen gånger starkare än förut.


110318

Har haft feber över fem dagar nu så det börjar bli lite segt sådär. Lyssnar mest på Belle & Sebastian om dagarna. Vill också säga att era kommentarer värmer något otroligt. Ni är fina.

Fred

Sparkling powder


Ett otroligt fint skimrande löspuder från Make Up Store. Den ger ett fint lyster och används ungefär som en high lighter. Jag brukar applicera den på kindbenens högsta punkt, näsan och precis under ögonbrynen. Den är extra fin på sommaren då man är solbränd. Den på bilden är i färgen magic bronze och det är min favorit.

110316

Så var det onsdag igen.

Kärlek.

23.03


Min nittio centimeters säng känns alldeles för stor för bara mig. För att jag saknar dig.



H&M magazine 2011


Hon litade på varje ord

Hon gav sig in i kärlekens matadorer igen. Några sms från hennes kärlek som hade krossat henne förändrade allt. Hennes trasiga hjärta började slå igen. Han skrev att han saknade henne, att han vill vara prefekt för henne och att han älskade henne. Hon litade på varje ord. Det gjorde hon verkligen. Varje ord värmde hennes hjärta och hon kände sig lycklig igen. Hennes brutna själ fick styrka att ta sig upp från det mörka hål kärleken hade stängt in henne i. Men den varma känslan i hennes hjärta frös snabbt till is då orden han hade skrivit tappade sin innerbörd. Allt gick tillbaka till den känslan från dagen då han lämnade henne. Nu stängde hon in sitt hjärta det djupaste hon kunde. Rädslan för att våga känna igen blev större än viljan att älska.



korall&mintgrön

weheartit.com

Korall och mintgrön är väldigt fina färger att bära nu i vår.

110311

Idag är det fredag och VÅR!
<3

Johanna

Bara för att din insida och utsida är bland det vackraste som finns! <3

110310

Torsdag vänner. Dagen har bestått av feber och nationella i engelska som inte alls gick bra. Men jag är glad ändå för livet känns väldigt fint.

Fred

Hela hennes själ var bruten

Hon kysste honom och visste att det var deras sista kyss. Aldrig mer skulle hon få möta hans läppar. Tårar rann ner från hennes kinder. Han kramade om henne hårt och i stunden kändes det som han älskade henne. Hon ville aldrig lämna hans famn. Hon ville stoppa tiden och stanna i det ögonblicket förevigt. Hon var trygg där. Utan honom visste hon inte vem hon var. Hon hade lovat sig själv i början av deras kärlek att inte ge bort sitt hjärta helt och hållet. Men kärlekens makt hade förtrollat henne. Hela hennes själ var bruten. Hennes hjärta hade inget att slå för längre. Hans armar började försiktigt släppa henne. Men hon ville inte att det skulle vara över. Hon blundade och tryckte sig hårdare mot hans bröstkorg, som hon försökte göra så att hans hjärta skulle börja slå för henne igen. Men han släppte henne. Han gick ut genom dörren och vände sig om för att möta hennes blick. Han visste hur sårad och svag hon var och det gjorde ont i honom. Han vände sig om och stängde försiktigt dörren.

Där stod hon kvar. Ensam. 


Baby, without you i'm nothing

Photos
Vet att det har bloggats mycket om dessa bilder innan, men de är så otroligt fina!
<3

To face the fear but not feel scared

Jacka H&M, Blus Bik bok, kjol H&M, kängor Ten points, väska H&M.

I ett mörker av ensamhet

Har ganska ont i hjärtat och så.

BareMinerals

Tänkte tipsa om en väldigt bra foundation, Bare Minerals. Den består endast av mineraler från naturen och är därför helt naturlig. Den låter din hud andas och har en läkande effekt. Den täcker även väldigt bra och gör så att din hy får ett fint natruligt lyster. Jag har alltid haft problem hy med mycket akne men med Bare Minerals har min hy blivit mycket bättre. De kostar lite under femhundralappen men den är verkligen värd det priset. Desutom går det endast åt ungefär två burkar per år. Bare Minerals är absolut den bästa foundation jag har testat.

Saker som får mitt hjärta slå lite extra hårt

Killar som spelar gitarr.

Filmer som man kan se hundra gånger om bara för att de är så väldigt väldigt fina. Typ Pearl harbor, The notebook och Åter till cold mountain.

Killar som har väldigt fina nackar.

Texter som är underbart fina och som man känner igen sig själv nästan lite för mycket i.

Killar som gråter.

Klädesplagg som är sådär extremt fina att man bara känner att man måste köpa det.

En varm killes närhet om natten.

Fina spontana sms.

Sådana där dagar utan några som helst måsten, då man kan spela gitarr, läsa bloggar och dricka ditt favorit tea hur länge som helst.



You're not as brave as you were at the start

weheartit.com

110303

Spenderat de två senaste dagarna med Patrik. Massor av filmer, vattenkrig och alldeles för lite sömn har dagarna bestått av ungefär. Nu sitter jag och spelar lite gitarr och dricker tea. Livet känns ganska fint sådär. Men konstigt.

Peace and love

110301

Idag har jag och mamma druckit mocha latte på waynes coffe, shoppat massor, ätit wok på Muggen och kollat på bio. Idag såg vi 127 hours, en otroligt bra film. Mycket bättre än the king speech som vi såg igår. Jag handlade några fina saker idag som jag kan visa er senare.
<3

God morgon

Nu ska mamma och jag ut på stan. Hoppas jag hittar några fina kläder!
puss

RSS 2.0