Jag tror mitt hjärta blöder

Några fler bilder ifrån torsdags.

Puss!


The heart is a lonely hunter

Sitter hemma hos Johanna, mitt andra hem! Vi målar naglarna och kollar på film. Mysigt och så.

<3

Shut your eyesFilm av Julia.

Every word you say I think I should write down
Topp H&M, jeans Gina tricot, väska H&M, skor H&M.

No one's gonna love you more then I doIdag är en sådan dag då allt känns väldigt mycket. Är vilsen.

<3


Yesterday

Middag hos Julia. Mys!

FashiontoastFashiontoast

Grattis!


Idag fyller bästa, smartaste, vackraste Julia 18 år! Har hängt ihop med henne sedan sexårs. Vi bakade mest chokladbollar och spelade the sims när vi var små. Men det var väl fint då antar jag. Grattis Julia !!! <3

Kärlek

Kär

Tänker på vår första kyss. Det var inte som att möta andras läppar. Inte alls. När jag kysste dig hände något med mitt hjärta. Något jag aldrig hade känt förut. 

Jag förstod att jag var kär.
 

Gossip girl

Har fastnat för Gossip girl helt. Så. Himla. Bra.

Puss

Random

Ur arkivet

Lyssnar på sommar i p1 med Monica Nyström och känner mig lite halv. Hon pratar om hur det är att överleva efter att hennes man dog i cancer. Hon sätter ord på känslor så himla bra. Lyssna -> här.

fredPolen

Har vart i Polen en vecka! Det var väldigt fint där, inte alls som jag trodde det skulle vara. Jag var både i Sopot, Gdansk och Gdynia. Finaste under veckan var nog när en pappa hittade sin borttappade dotter. Eller när två lite för fulla killar försökte cykla enhjuling. Fint på olika sätt sådär.

Fred&kärlek

För alltid

Två bultande hjärtan klockan två på natten. I en liten stuga där regnet smattrat hårt mot taket så att det nästan känns som att det ska gå sönder. Det är mörkt och jag skulle vara rädd om inte du fanns där. Vi ligger så nära att våra läppar nuddar varandras som små kyssar när vi pratar. Det känns som våra hjärtan slår i samma takt och de gör dem nog. Vi pratar om kärlek. Hur underbart och hur ont det kan göra. Du säger "jag vill alltid vara din". Jag svarar "va det då". Fast egentligen har jag aldrig trott på något sådant. Att det finns något -vi för alltid.


Men jag kanske har fel.


It's like forgetting the words to your favorite song

Blus H&M, kjol JC, kavaj H&M, kängor Ten Points.

Halmstad

Några fler bilder från Halmstad.

Helgen har jag spenderat med Amanda och Henke. Sovit länge, shoppat i Täby, ätit morotskaka och kollat på due date. Lite så har helgen sett ut.

Fred

Nytt

H&M

Michael


RSS 2.0