Imorgon tar jag studenten.

Så himla sjukt.

Där ögonblick blir till evighet

Saknar sommaren 2011 och ibland mitt ljusa hår.

Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum

Några bilder från instagram. Där kan ni även följa mig, hypeandlost.
<3

120517

Idag har jag pluggat och sådant där tråkigt. På måndag är det deadline för alla treor och jag har en hel del att göra innan dess..

Puss&kram

Jag saknar dig fast du stå här mitt framför mig

Jag håller på att skriva en novell till kursen litterär gestaltning. Vad den handlar om vet jag inte riktigt än. Men jag vet att den ska heta "Jag saknar dig fast du står här mitt framför mig" för att det är så himla vackert och klockrent.

Här är alla fall några små utdrag.

Det finns ungefär sju miljarder männiksor i världen. Det finns lika många dunkande hjärtan. Den här berättelsen kommer handa om två av dem. Nora och William.

Hans hud var alltid gyllenebrun. Inte alls som min. När vi kom hem från vår promenad hade solen färgat hans hud några nyanser mörkare. Min var fortfarande lika blek. Jag la min arm mot hans. Hud mot hud. Fast olika nyanser. Det var vackert.

Det är så förundrande det där egentligen. Att en enda människa i hela universum kan förändra hela ens värld. Jag menar, det finns så många dunkande hjärtan. Så många känslor. Att just mina känslor, mitt dunkande hjärta bara centreras runt honom likt jorden centreras runt solen.

Jag önskade att hjärtan var en sådan muskel som blev starkare utav träning. Så att det aldrig kan gå sönder.

Det är lätt att hata dem man älskar. Så mycket lättare än att hata någon bekant.

Du vet den där känslan när man slår i en tå och väntar på att smärtan ska komma? Precis så känns det. Jag väntar på att bli sårad och mår dåligt för att vänta är det enda jag gör.

"Tänker du på honom ofta?"
"Ibland, det är svårt att glömma någon som gav en så mycket att komma ihåg."We are young

Jacka H&M / långkjol JC / virkat linne Kroatien / converse

Mösspåtagning och valborg

Igår var det mösspåtagning! På dagen samlades alla treor i stan och åt god mat på en båt. Det var så himla underbart väder! På kvällen kom några fina vänner hem till mig. Vi grillade, pratade och myste.

Det sjukaste är att det är mindre en en månad kvar till studenten. Och att det är 20 dagar kvar till deadline dagen. Jag har så himla mycket att ta igen eftersom jag i princip inte har pluggat någonting under hela trean. Men det ska gå. Det kommer vara underbart men samtigt så sjukt läskigt att ta studenten. Vad händer sen?

PUSS&KRAM

RSS 2.0