Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill, så hälsa ditt hjärta att allt är slut

Tröja Monki / Jeans Ginatricot / kängor Ten Points.

<3


Om att sakna. Om att drömma.

Det är klart att man ibland saknar. Och att sakna gör så himla ont.

Som att vakna upp på hans bröst och känna doften utav just honom. Att känna hans händer runt min midja. Att baka misslyckade kladdkakor tillsammans. Att alltid somna i hans famn när vi kollar på film, bara för att man är så himla trygg. Att kyssas hur länge som helst. Att känna hur han kramar mig bakifrån. Att göra störda saker tillsammans. Att ligga och prata på nätterna tills man somnar. Att se honom i glasögonen han hatar och bara le för att han är så söt i dem. Att kittla honom bara för att han är så himla kittlig. Att duscha tillsammans och alltid få skäll av föräldrar för att man har tagit slut på varmvattnet. Att alltid laga klyftpotatis till middag när vi lagar mat. Att känna hur han plötsligt lyfter upp mig så att jag hänger upp och ner. Att bli generad av hans blick när han tittar på mig som om jag vore det finaste som finns. Att gå hem hand i hand efter filmkväll hos en kompis och veta att man snart ska få krypa ner i sängen tillsammans. Att känna på hans vältränande kropp. Att alltid smsa varandra tills man somnar. Att bara få vara i hans närhet.

Och det som är så läskigt är att jag drömmer. Jag drömmer om precis allt det här och allt är så himla verkligt. Varenda natt. Jag brukar vakna upp varje morgon med ett leende på läpparna för det känns som jag precis har varit med honom. Jag kan nästan känna hur hans kyss sitter kvar på mina läppar och hur hans händer känns mot min kropp. Jag känner hur det känns att titta varandra djupt i ögonen och jag känner hur det känns att skratta tillsammans. Jag känner hur det är att vara med honom och jag känner det så fruktansvärt starkt.

Det känns nästan som mitt undermedvetna framkallar dem här drömmarna för att jag ska överleva. För att jag inte ska känna av mitt trasiga hjärta lika mycket. För att jag inte ska dö av hjärtesorg.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Blus Lindex / jeans Gina Tricot.

Jag fick ett skrattanfall idag. Ett sådant där när man inte får ut skrattet utan magen bara krampar och man får ingen luft. Ett sådant där när man absolut inte kan sluta skratta. Ett sådant där som man fick varje dag när man var barn och ovetandes. Precis ett sådant skrattanfall. Och det var så himla underbart. Jag känner mig inte lika trasig längre.

<3

Alla hjärtans dag.

Fick den här fina tröjan av mamma och en Chanel parfym av pappa i alla hjärtans dag present! Idag har jag gått halvdag i skolan och sedan fikat med de allra bästa. Nu ska jag äta trerätters med familjen! Mysigt!

puss

Tolfte februari.Jag har insett att min senaste kyss –
Var i skolans matsal med läppar jag aldrig kommer möta igen.
Jag pratar – inte i stunder jag känner mig obekväm.
Mina närmaste vänner är – Det underbaraste och vackraste som finns.
Jag tycker om – Filmkvällar. Att sova två. Vaniljte. Nackar. Eminem. Läsa texter om kärlek. Min mamma. Vackra blusar. Herrparfym. Höstregn.
Kärlek är – Magiskt. Alltså verkligen på riktigt magiskt.

I sommar – Tar jag studenten och kommer börja ett helt nytt kapitel i mitt liv. Kanske det allra finaste.

Jag är rädd för – Ensamhet och mörkret. Och hjärtesorg.

Jag vill – Lära mig att få mer självdiciplin.

Min mobiltelefon är – Jag alldeles för beroende av.

Innan jag somnar –  Tänker jag alldeles för mycket och förundras över att mitt hjärta slår så högt.

Just nu tänker jag på att Livet är stört.
Jag har aldrig – Varit så stark som jag är nu.


(Lista lånad av Emelie)Detaljer från mitt rum


Elfte februari.

Några bilder från instagram (hypeandlost).

Ikväll kommer några vänner till mig på middag och sedan filmmys!

Vissa tankar gör så himla ont


Av Michaela Forni

Vad Man Gör?

Så många som frågar vad man gör när man går sönder, hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka

och jag kan bara svara att man biter ihop.

 

Man kväver skriken i kudden på nätterna och man gråter bakom sina solglasögon på vägen hem från jobbet (och till och på jobbet för den delen). Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen. Man går ut och springer tills kroppen nästan ramlar ihop till en liten klump. Man sveper vinglas på tom mage när paniken blir som mest outhärdlig. Man sitter på jobbet och skriver en artikel om höstens snyggaste skor eller blippar varor i kassan på Ica eller försöker komma ihåg vad som står i ekonomiboken i skolan.

 

Psykisk och fysisk smärta är så lika varandra när man tänker efter. Vad gör du när du får migrän eller mensvärk eller vad fan som helst? Du tar ett par tabletter som inte hjälper och sen biter du ihop.

 

Så när man har bitit ihop så jävla länge att läppen är sönderbiten ögonen rödsprängda och handflatorna fulla av märken och sår...

 

känns det plötsligt inte lika mycket. Jag kan lova det.


New haircolor!


Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Idag har jag redigerat massa bilder på fotolektionen i skolan och sen efter träffade jag mamma i centrum där jag köpte en jättefin prickig blus. Har glömt berätta att jag piercade naveln i fredags! Kommer bli superfint till sommaren sen när man är brun.

kärlek.

Min hårfärg

Fick en fråga om hur jag har fått min hårfärg. Jag är naturligt väldigt mörk men har i flera år slingat det ljusare. I början av förra sommaren slingade jag det så att jag nästan blev helt blond. Men sen tröttnade jag på det ljusa och bestämde mig för att inte färga utväxten utan låta det bara växa ut. Så nu har jag en rejäl utväxt på 10 cm som liknar någon slags ombre. Ibland älskar jag verkligen min hårfärg men för det mesta så tycker jag det bara ser torrt och slitet ut så nu på tisdag ska jag färga det helt mörkbrunt!
I början av förra sommaren då jag slingade det jätteljust.
Nu då jag har fått en rejäl utväxt.

Andra februari

Fick lite frågor om UF-smyckena jag la ut tidigare! Vi kommer snart fixa en webbshop där vi kommer sälja alla fjädersmycken!

puss

Nu ska jag pussla ihop mitt hjärta igen

Måste bara säga att era kommentarer på "Märta och Micke" inlägget är det finaste jag någonsin fått. Varje ord ni skrev värmde verkligen mitt trasiga hjärta. Ni är så himlahimla fina! Kärlek till er.

Dagboksutdrag

(Ph: Weheartit)

Det är väldigt sällan jag känner att jag verkligen lever. Men de stunderna jag verkligen lever, lever jag så starkt att det ilar i hjärtat och pirrar i hela kroppen. De stunderna är med honom.

RSS 2.0