110831

Fyra från tidigare i år

Onsdag och verkligheten är verkligen igång.

puss&kram

Dagboksutdrag

"Du är inte som förut"

När han sa dem orden försökte jag verkligen tänka. Tänka efter vad det var som jag gjorde annorlunda. Varför jag inte var som förut. Men jag kom inte på något. Det gjorde jag verkligen inte. Jag började förstå att det var han som såg mig annorlunda. Jag var inte den finaste tjejen i hans ögon längre. Han var inte kär och det var därför det inte var som förut. Det var det som var fel och det förstod nog han innerst också.

Jag svarade "förlåt" och kände mig väldigt väldigt hjälplös.

We used to be the luminary ones

ph: google, weheartit, unknown.

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Topp H&M / jeans Gina Tricot / skor Vagabond.

Tisdag

Igår köpte Micke och jag med oss mat och satte oss vid Zinkensdamm. Idag började skolan igen. Trean med stort T. Har hänt så himla mycket under de här två gymnasieåren. Har fått känna sådan där lycka som jag bara trodde fanns på film. Men har också mått så dåligt att det borde vara olagligt. Livet. Och snart tar jag studenten.

Puss

Yellow

Bik bok.

The whole world is moving and i'm standing still


Hatt H&M / jacka H&M / tröja Cubus / jeans Gina tricot / skor Vagabond.

New

Vagabond

As long as the wrong feels right

Jacka H&M / klänning H&M / kängor Ten Points

Igår var det fest för snygg-Jennifer som fyllde 18 år!

Trygghet

Värmen av din hud.
Doften av din hud.
Känslan av din hud.

Make up

  • Define-a-lash mascara
  • Foundation från Bare Minerals
  • Cover all mix conceler från Make up store
  • Bronzing powder från Make up store
  • Sparkling powder från Make up store
  • Sminkborstar från Bare Minerals

Space

ph: google
Så. Himla. Vackert.

Min kamera

Har fått lite frågor om vilken kamera och vilket objektiv jag använder. Jag fotar med en Canon eos 1000d, en riktigt bra nybörjarkamera som verkligen är värd pengarna. Sedan har jag köpt till ett EF 50mm/1.8 objektiv. Det blir otroligt fina bilder, i princip alla bilder i bloggen är tagna med det. Om ni ska köpa till ett objektiv så tycker jag verkligen att ni ska köpa det.

fred

Yesterday

Igår lagade vi finaste middagen hemma hos finaste Johanna. Fint.

Kärlek

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Ph: Mariajulia.blogg.se

Topp Bik Bok / jeans Gina Tricot / skor H&M.

Skevt

Skevt.
Att vilja tro, att våga tro
på ett vi.

Inga extra hjärtslag, inga extra skratt.
Beröringar känns kalla,
kanske vana.

Nära men så långt bort.
Då drömmar bara blir drömmar,
inget annat.


(I princip den första diktliknande text jag skriver. Har aldrig tyckt om eller förstått den typen av skrivande. Men har nu insett att det kan vara riktigt fint, så ska försöka börja lite.)

Come on skinny love what happened here

Här är två väldigt bra böcker. Skynda att älska av Alex Schulman handlar om Alexs pappa. Den kanske inte har världens spännande handling men är så otroligt fint skriven. Älskar hans typ av ordval och hans sätt att bilda meningar. Så himla fint. Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius handlar om Betty och Morris kärlek. Den är bara så himla vacker. Kanske lite udda men ändå så otroligt fin. Förundras av varje sida och skulle kunna läsa den oändligt många gånger utan att finna den tråkig. Om jag någon gång i mitt liv ska skriva en bok så vill jag skriva i ungefär samma stil som Ardelius.

Puss!

Today

Idag har jag fikat på wayne's coffee några timmar med de bästa. Himla fint.

fred&kärlek

Fell in your lovetrap

Nu åker jag till stan och fikar med bästa tjejorna!

Fred

Ur arkivet

Hela hennes själ var bruten

Hon kysste honom och visste att det var deras sista kyss. Aldrig mer skulle hon få möta hans läppar. Tårar rann ner från hennes kinder. Han kramade om henne hårt och i stunden kändes det som han älskade henne. Hon ville aldrig lämna hans famn. Hon ville stoppa tiden och stanna i det ögonblicket förevigt. Hon var trygg där. Utan honom visste hon inte vem hon var. Hon hade lovat sig själv i början av deras kärlek att inte ge bort sitt hjärta helt och hållet. Men kärlekens makt hade förtrollat henne. Hela hennes själ var bruten. Hennes hjärta hade inget att slå för längre. Hans armar började försiktigt släppa henne. Men hon ville inte att det skulle vara över. Hon blundade och tryckte sig hårdare mot hans bröstkorg, som om hon försökte göra så att hans hjärta skulle börja slå för henne igen. Men han släppte henne. Han gick ut genom dörren och vände sig om för att möta hennes blick. Han visste hur sårad och svag hon var och det gjorde ont i honom. Han vände sig om och stängde försiktigt dörren.

Där stod hon kvar. Ensam. 

Put a ring on it

Mina favorit ringar just nu! De två första är från Sopot och den tredje hittade jag i mammas gamla smyckesskrin.

Kärlek

KärlekHar spenderat dagen i min älsklings famn <3

Hur jag fixar mitt hår

Har fått lite frågor om hur jag gör när jag fixar mitt hår som på bilden ovan. Först har jag i lite dust it i hårbotten för att få volym. Sedan använder jag mig av en locktången som heter Babyliss easy curl. Jag lockar håret från öronen och ner. Sedan brukar jag rufsa till det lite för att inte lockarna ska bli perfekta, och sist hårspray!

Fred

Minnetonkas

Har införskaffat mig ett par minnetonkas, kommer bli himla fint till hösten!

Lite såhär vill jag bo

Ph: google, weheartit.

Dreamcatcher

Det är så himla fint med drömfångare. Den ovan köpte jag på en liten marknad i Sopot. Jag ska föresten göra om i mitt rum, vill att allt ska vara vitt. Vitt med silverdetaljer. Spetsgardiner, virkat överkasst, kuddar med spetsdetaljer, en stor spegel med silverram, en kristallkrona i taket, fårskinspäls på golvet. Det kommer bli så himla fint. Längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån och får inreda en hel lägenhet.

Kärlek.  

Dagens


T-shirt Polen / jeansshorts old / kängor Mixage / armband Indiska.

NyttHar letat länge efter en vit transparent blus med svart knytrosett, så blev väldigt glad när jag hittade denna inne på Bik bok.

Lyckorus

Blev så himla lycklig när jag såg att jag hade kommit med på blogg.se framsida! Så underbart! <3

Gårdagen spenderade jag med grabbarna grus. Vi badade, spelade kort och åt grillat. Idag tittade jag på dear john och åt naturgodis med bästa tjejorna! Sommarlovet är så himla himla himla fint.

fred

This is fact not fiction


Ph: mariajulia.blogg.se

Linne Bik Bok / jeans H&M / skor H&M.

Om att vara rädd

Ibland mår jag dåligt över att jag är så himla kär. Jag blir rädd eftersom jag har givit bort mitt hjärta. Givit bort mitt allt. För det betyder att jag kan bli sårad.

Det gjorde så ont när han lämnade mig. Jag var så vilsen. Stod med ett trasigt (kanske obefintligt) hjärta och visste inte vad jag skulle göra eftersom jag inte mindes hur det var att leva innan honom. Hur det var att andas ensam. Det gick inte pussla ihop mitt hjärta för nästan alla bitar saknades. Det enda jag kunde tänka på var honom och hur trygg jag brukade vara i hans famn.

Men rädslan för att bli sårad får inte överta viljan av att våga känna. Viljan av att våga älska. För jag älskar när han kramar mig så hårt att jag tror jag ska gå av och när han tittar på mig sådär speciellt som om jag vore det dyrbaraste i hela universum. För jag älskar att sova på hans bröst och vakna av hans kyssar. För att ingen kan göra mig så lycklig som honom, sådär jag-kan-inte-sluta-le-lycklig. För att kärlek är det finaste som finns.

Jag önskar bara att jag kan sluta vara rädd. Sluta vänta på att bli sårad.

RSS 2.0